Klassieke Homeopathie Home   Contact   

Biografie:  

Ik zal u vertellen wie ik ben: Nelly Welling, getrouwd, drie kinderen. In 1997 afgestudeerd als arts en sindsdien werkzaam bij de trombosedienst. In mijn afstudeerjaar heb ik de cursus voor consultatiebureauarts gevolgd en van 1997 – 2002 heb ik ook in deze functie gewerkt.

In 2002 ben ik geslaagd voor het examen Klassieke Homeopathie. Als homeopathisch arts ben ik ingeschreven bij de VHAN, de artsenvereniging voor homeopathie. Deze vereniging controleert de aangesloten artsen op hun werkwijze en organiseert nascholing. De VHAN is in 2012 opgegaan in de AVIG: de artsenvereniging voor intergrale geneeskunde.

In 2002 ben ik mijn eigen praktijk voor homeopathie begonnen. In 2007 ben ik daar tijdelijk mee gestopt om twee jaar vrijwilligerswerk te doen in Suriname, samen met mijn man en kinderen. Ik heb die twee jaar als arts gewerkt in het binnenland, waar te weinig artsen zijn. In 2009 zijn we weer teruggekomen en ben ik weer begonnen met mijn praktijk voor homeopathie en het natuurlijk omgaan met vruchtbaarheid.

Wilt u een afspraak maken, bel me dan (06 313 79 156), of stuur een e-mail (homeopathiewelling@gmail.com).

Ook voor vragen kunt u mij bellen of mailen, als ik niet in staat ben de telefoon op te nemen spreek dan een boodschap in, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Top

   Copyright © 2010 - 2018 Drs P. G. M. Welling Arts voor Klassieke Homeopathie  Praktijkadres: Snelliusstraat 1, 6533 NV Nijmegen