Klassieke Homeopathie Home   Contact   

Natuurlijk omgaan met vruchtbaarheid  

Naast de homeopathie heb ik een grote interesse in en ervaring met het omgaan met vruchtbaarheid op een natuurlijke manier. Vruchtbaarheid is een fantastische gave van onze Schepper waar we zuinig op moeten zijn en waar we op een goede manier mee moeten omgaan. Juist zonder hormonen of technische ingrepen is dit zeker mogelijk. Deze methode is altijd bruikbaar: als je (nog) geen kinderen wilt, of als je juist kinderen wilt en het lukt niet om zwanger te worden. De natuurlijke cyclus van de vrouw geeft heel veel inzicht in de mogelijkheid om zwangerschap te vermijden, anderzijds om te ontdekken waar het probleem zit als een zwangerschap uitblijft. Ik werk volgens een symptothermale methode.  

Deze methode is niet moeilijk te leren, maar er zijn wel 4-5 lessen voor nodig. Het is fijn als beide partners, dus vrouw en man samen op de lessen kunnen komen. Het is namelijk gemakkelijker voor beide partners als ze allebei de methode snappen.

Die lessen kunt u bij mij volgen in een groepje of individueel.

Als u individueel komt als stel dan kost dat de prijs van een vervolgconsult, zijnde € 60,-- per les.

Als u in een groep getraind wilt worden kost het voor 5 lessen € 200,--.  

Het is ook mogelijk om bij mij op consult te komen als u juist graag kinderen wilt, maar het lukt (nog) niet om ze te krijgen. Dan leer ik u deze methode en tegelijkertijd neem ik u een uitgebreide anamnese af, zoals ook bij een homeopathische behandeling. Ik combineer mijn homeopatische kennis dan met de symptothermale methode.

Top

   Copyright © 2010 - 2019 Drs P. G. M. Welling Arts voor Klassieke Homeopathie  Praktijkadres: Dreef 27, 7202 DA Zutphen