Klassieke Homeopathie Home   Contact   

Homeopathie

Klassieke homeopathie heeft een eigen visie op gezondheid, ziekte en genezing. Gezondheid is het natuurlijk evenwicht tussen lichaam en geest. Ziekten of klachten ontstaan wanneer het natuurlijk evenwicht verstoord raakt.

Als homeopathisch arts bekijk ik, samen met de patiënt, de klachten in hun samenhang. Lichamelijk en geestelijk. Meestal als aanvulling op een diagnose van uw huisarts of specialist. Ik ga dan op zoek naar een totaalbeeld aan symptomen, dat mij de weg wijst naar het homeopathisch geneesmiddel dat bij toediening aan een gezond iemand deze zelfde symptomen veroorzaakt. Dit geneesmiddel geneest dan degene die deze symptomen als klachten heeft.

Genezing

Homeopathie stimuleert het genezingsvermogen van uw lichaam om ziekten te overwinnen. U overwint zélf de ziekte, dus u komt sterker uit de strijd. Uw lichaam heeft een grotere weerstand opgebouwd.

Wilt u meer lezen over homeopathie? www.homeopathie.nl is een nederlandstalige website met veel informatie over homeopathie, beheerd door de VHAN.

 

Top

   Copyright © 2010 - 2019 Drs P. G. M. Welling Arts voor Klassieke Homeopathie  Praktijkadres: Dreef 27, 7202 DA Zutphen